Vágólapra másolva!
Kis híján veszélybe került Polgár Ildikó Eb-indulása, a fitneszmodellt ugyanis szerda délután Budapesten megverték és kirabolták.

"Fényes nappal megtámadtak az utcán, megvertek és kiraboltak" - írta a Facebookon a korábban két szervezetnél (WBPF, INBA) is Eb-ezüstérmes fitneszmodell.

Mint az Origónak elmondta, az eset Budapesten a Határ úton történt, nem messze a tűzoltóságtól.

- éppen az édesanyámmal beszéltem -, de én szorítottam, nem adtam. Rángatott, dulakodtunk, és tudtam, hogy el fogja venni a mobilom, de addig nem adtam, amíg meg nem tudtam nézni jól az arcát, hogy később felismerjem."

Forrás: Facebook / Polgár Ildikó

A 2008-ban Miss Hungary-győztes szépségkirálynő az eset után kergetni kezdte a férfit, akit egy rendszám nélküli Fiat Puntóban vártak, így el tudott menekülni.

Polgár Ildikó szerint nem egyedi esetről lehet szó, a férfi ellen feljelentést tett.

A rendőrség eljárást indított

Az Origo megkeresésére a BRFK az alábbiakról adott tájékoztatást: "2015. október 28-án 14 óra 30 perc körüli időben ismeretlen elkövető a XIX., Üllői úton bántalmazott egy nőt, majd mobiltelefonját elvette. Az ismeretlen elkövető a helyszínről egy rá várakozó, rendszám nélküli gépjárműbe szállt be, amellyel elmenekült. A BRFK rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen."

"Az arcomon szenvedtem sérülést, fáj a karom, és ma is remegve ébredtem. De

Ezért este útra kelek Bolognába, ahol a két ezüstérmem után szeretnék egy még jobb eredményt elérni. Bár a történtek után most annak is örülhetek, hogy egyáltalán részt tudok venni rajta."

Fotó: Székely Tamás