Valami történt a kecskeméti Mercedesszel

mercedes cla
Vágólapra másolva!
Elsőre alig észrevehető ráncfelvarrást kapott a Kecskeméten készülő Mercedes CLA. Nem akartak sokat változtatni rajta.
Vágólapra másolva!

Világszerte népszerűnek számít a Mercedes kizárólag Kecskeméten készülő négyajtós szedánja, a CLA, az aktuális modellfrissítést ezért nem vitték túlzásba a németek. Minimális módosításokon esett át a már jövő hónaptól rendelhető és júliustól átvehető autó, azaz Kecskeméten valószínűleg már átállították a gépsorokat.

Forrás: Mercedes-Benz

Új formát kapott az első lökhárító, illetve minden modellen rombuszmintázatú lett a fekete hűtőmaszk. Hátul is variáltak kicsit a lökhárítóval, a kipufogóvégek között új dekorbetét jelent meg. Emellett új felnikkel, valamint egy új színnel (metálkék) bővült a kínálat.

Forrás: Mercedes-Benz

Az utastérben lecserélték a kárpitokat és a dekorbetéteket, néhány kezelőszervet pedig lekrómoztak. Állítólag változott a középen trónoló kijelző is, de a sajtóképekről ez nem látszik igazán. Fontos újítás a LED-es fényszóró, illetve a láblendítéssel nyitható csomagtartó.

Forrás: Mercedes-Benz

Új a kínálatban a CLA 180 d BlueEfficency, amelybe 109 lóerős dízelmotor kerül, átlagfogyasztása szedánként 3,5, kombiként 3,6 liter. Szintén új opció a CLA 220 4Matic, a 184 lóerős, kétliteres benzinmotor alapáron megkapja a hétfokozatú automata váltót. A kínálat többi tagja nem változott.

Forrás: Mercedes-Benz