Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo számára kudarcot jelentő bronzéremmel ért véget a Konföderációs Kupa, mégsem mondhatjuk, hogy a portugál számára nem tartogatott sikereket az Oroszországban töltött időszak.

A múlt hét végén német sikerrel véget érő Konföderációs Kupán az Európa-bajnok portugál válogatott számára a Chile elleni, tizenegyesekkel elveszített elődöntő jelentette a végállomást. A bronzmeccset ugyan még megnyerték Mexikó ellen, de ezen már nem lépett pályára legnagyobb sztárjuk, Cristiano Ronaldo, aki nem nagyon bírja az ilyen színű érmeket.

Azt viszontt a fentiek ellenére sem állíthatjuk, hogy teljes kudarc lett volna a négyszeres aranylabdás számára az Oroszországban tölött közel két hét. Arra elég volt, hogy a futballinfrastruktúra mellett a rendező ország személyi állományát is tesztelje - és tette ezt sikerrel, legalábbis Katya Mateckaja, fehérorosz modell elmondása szerintt.

It's a crazy life, full of magic #moscow

Katya Matetskaya (@kate.mats) által megosztott bejegyzés,

A szőkeség két edzés között csapott le Ronaldóra, akivel rövid társalgás után WhatsApp-elérhetőséget cseréltek, és a fiatal lány legnagyobb meglepetésére a portugál sztár még aznap este be is jelentkezett, amit Mateckaja kisasszony a beszélgetés részleteinek screen shotjaival támasztott alá a sztorit leközlő lapban. Mint írta, egyenesen "sokkolta", hogy Ronaldo ráírt.

A publikus rész Forrás: Origo

Megtudhattuk, hogy csevejt aztán személyes találkozó is követte, de a vacsora végeztével Ronaldo úriember maradt, és a felek barátságban elválva mentek dolgukra, ki jobbra, ki balra.

День России

Katya Matetskaya (@kate.mats) által megosztott bejegyzés,

Ronaldo történetesen nem sokkal később haza, Portugáliába, ahol már két újszölött gyereke, Eva és Mateo várta. Egyes pletykák arról szólnak, hogy a béranyától született három gyereke - a hatéves Cristiano Jr. a legidősebb - után természetes úton is gyarapodhat a család, mert Ronaldo aktuális barátnője, Georgina Rodriguez babát vár.