Nagyon sokan bántották Kárpáti Rebekát új párja miatt

R. Kárpáti Péter, R. Kárpáti Rebeka
R. Kárpáti Péter, R. Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban színésznője, Kárpáti Rebeka, elárulta, hogy sok támadás érte őt és focista párját, mikor felvállalták a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

A színésznő úgy látja, sok előítélet van az emberekben, ismert emberként pedig még jobban ki van téve ennek.

"Bizonyos időközönként be szoktam írni az interneten a keresőbe a nevemet, mert kíváncsi vagyok, mit dob ki. Egyszer találkoztam egy olyan cikkel, ami undorító, mocskolódó, trágár dogokat írt, és nem csak rólam, hanem a családomról is. Próbált olyan színben feltüntetni minket, ami hihetetlen" - mesélte a Fem3Caféban.

Fotó: Bielik István - Origo

Mint mondta, a cikkhez tartozott egy galéria is, melyben sok olyan képet talált, amit az otthonukról készítettek. Jogi lépéseket tettek az ügyben, de lassan halad az ügy, a második tárgyalásnál tartanak.

Párkapcsolata miatt sem kímélik,

voltak, akik szét akarták választani őket. A színésznő a DVSC 30 éves játékosával, Völgyi Dániellel jár, gyakran megkapja, hogy csak a pénzéért van vele, és a focista is hallhatta már, hogy csak emiatt van együtt a szépségkirálynővel. "Nagyon sok bántást kaptunk azért, mert ő focista. Régen hajlamos voltam ezeket felvenni, most már sokkal kevébé. Nem érintenek meg annyira" - mondta.