Legatyásodott sztárok, akik óriási összegeket szórtak el

Lindsay Lohan
Vágólapra másolva!
Az ember azt hinné, a világsztárok élete csupa csillogás, ám hiába keresnek óriási összegeket, néha a nagyját el is veszítik, akár egy per vagy más ügylet miatt. Íme, öt példa!
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan

Forrás: Chance Yeh / Getty Images North America / AFP

A sztárok vagyonát számon tartó weboldal, a Celebrity Net Worth szerint Lindsay Lohannek csupán 500 ezer dollár van a bankszámláján, ami egy átlagembernek óriási összeg, a színésznő munkásságát tekintve viszont elképesztően kevés pénz.

Kelly Rutherford

Forrás: AFP/Jemal Countess

A Gossip Girl – A pletykafészek után nemigen lett volna gondja nyugdíjra, nagyjából egymillió dolláros vagyonából azonban 1,4 milliót elnyelt a bíróság, a színésznő 2013-ban csődöt is jelentett. A volt férjével hat évig pereskedett a gyerekek felügyeleti joga felett, ráadásul nem is nyert, csak Franciaországban és Monte-Carlóban találkozhat a német férfival közös gyerekeivel.

Chris Tucker

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

A Csúcsformában és folytatásai idején a legjobban fizetett színész volt Hollywoodban, az adót viszont elfelejtette befizetni, 14 millió dolláros tartozása gyűlt fel a helyi NAV-nál. Jelenlegi vagyona 3 millió dollár, ami még mindig karcsúnak tűnik egykori sikereihez képest – talán a Csúcsformában negyedik részével visszaszerez valamennyit.

Heidi Montag és Spencer Pratt

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A The Hills szerelmespárjának fejenként körülbelül 20 ezer dollár van a bankszámláján, ami nevetséges összeg ahhoz képest, hogy mennyit kerestek az MTV valóságshow-jában. „Hogy mit vettünk? Csak ruhákra, fodrászra, sminkesre, menedzserekre, sajtósokra, ügynökökre, ügyvédekre költöttünk, és már el is ment a pénz” – nyilatkozta Montag.

Aaron Carter

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

Sikerei csúcsán igen jól keresett, a szülei azonban lenyelték a pénz nagy részét. Az énekes azt mondta, 18 éves kora előtt körülbelül 200 millió dollárt szedett össze, ebből azonban jelenleg csak 2 millió van a számláján, miközben 4 milliót követel tőle az adóhatóság.