Késsel fenyegetőzött, perceken belül elkapták a rendőrök

Munkatársaink a bejelentéstől számított öt percen belül elfogták azt a halogyi férfit, aki bement az egyik szombathelyi dohányboltba 2017. október 13-án 8 óra 50 perc körül, majd a nála lévő késsel az eladót megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. Ezt követően a bevétellel együtt távozott. Az eladó a központi segélyhívó telefonszámot tárcsázva kérte kollégáink segítségét, akik a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottat. Az 58 éves férfit előállították, kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Szombathelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
Vágólapra másolva!
A rendőri bejelentést követő öt percen belül elkapták azt a halogyi férfit, aki egy szombathelyi dohányboltot rabolt ki ma reggel. 
Vágólapra másolva!

A férfi a bolt bevételével távozott. Az eladó azonnal értesítette a rendőrséget, akik a helyszín közelében elfogták a rablót- írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

Az 58 éves férfit a rendőrkapitányságra vitték, és kihallgatták. A Szombathelyi Rendőrkapitányság fegyveres rablás miatt vizsgálja az eset körülményeit.