Négyszáznyolcvanöt adagnyi drogot találtak Józsefvárosban a rendőrök

A józsefvárosi nyomozók összesen 473,7 gramm, megközelítőleg 485 adag kábítószergyanús anyagot foglaltak le és vontak ki Budapest feketepiacáról.
Vágólapra másolva!
A józsefvárosi nyomozók összesen 473,7 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le tegnap. A rendőrök egy igazoltatás során egy férfinál találták meg a kábítószer egy részét, majd rajta keresztül eljutottak a dílerhez is. Mindkét férfit őrizetbe vették. 
Vágólapra másolva!

232 gramm fehér színű, kábítószergyanús port, és 632 ezer forint készpénzt találtak a józsefvárosi rendőrök tegnap délután egy jászberényi férfinél. A Budapest VIII. kerületében a Szeszgyár utcában vonták intézkedés alá az autót, ekkor bukott le a 42 éves férfi- írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

A nyomozók megállapították, hogy a kábítószergyanús port egy 54 éves budapesti férfitól vásárolta.

A drogot áruló férfit is elfogták, tegnap este a VIII. kerületi Visi Imre utcában.

Orczy utcai lakásában házkutatást tartottak a rendőrök, ahol 235 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, valamint 25 darab zöld színű kábítószergyanús tablettát.

Ezeket, és 29 ezer forint készpénzt foglaltak le a rendőrök.

Forrás: Police.hu

A két férfit őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem miatt.Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.