Wéber, Czollner: Bárkiből lehet jó autóversenyző!

2004.10.14. 15:21

- Mi a véleményetek az átépített Hungaroringről? Ért valamit a beruházás? Elképzelhető, hogy a jövőben lesz egy-két új, gyorsabb szakasz is, vagy az egészet nulláról kellene kezdeni a modern nyomvonal kialakítása végett? (NigelMansell)
- Valamivel könnyebb előzni, de igazából a karakterisztikája a régi. Hogy hogyan lehet átépíteni, az elsősorban pénz kérdése. Annyit azért tudnotok kell, hogy egészen más vezetni ezen a pályán, és más tévéből megítélni a vonalvezetését. Mi már negyedik éve versenyzünk a Hungaroringen, bizony vannak ennek a pályának olyan trükkös részei, amelyeket nagyon nehéz megtanulni és jól csinálni.

- Jó lenne elérni, hogy végre legyen neve (nem turn 1, turn13) a kanyaroknak a Ringen. Szerintetek mi ennek az akadálya? (NigelMansell)
- Személy szerint örülnénk neki, rajtunk nem múlik. Egyébként versenyzői szlengben néhány kanyarnak van neve, a negyedik kanyar pl. Mansell, a 11-es Alesi.

- Mit szóltok ahhoz, hogy több Forma-1-es csapatot megszüntetnek, illetve összevonnak? (kittike20)
- Egy csapatot szüntetnek meg, ez a Jaguar, de a megszűnés olyan értelemben igaz csak, hogy más tulajdonosa lesz a csapatnak. Összevonásról még nem hallottam.

- Igaz, hogy nemsokára már három versenyzőt kell/lehet indítaniuk egyes csapatoknak? (kittike20)
- Ez attól függ, hogy miként alakul a Jaguar, a Jordan és a Minardi sorsa, a Forma-1 olyan szerződésben van a tévétársaságokkal, hogy köteles min. húsz autót elindítani egy futamon. Ha más mód nincs, akkor a jövő az, hogy egy csapat három autót indít.

- Én csak azt nem értem, ha három versenyzőt indíthatna egy-egy nagyobb csapat, akkor mi lenne a konstruktőri versennyel? Azok a csapatok nagyon elhúznának... (dorka-roxfort)
- Csak két autó eredménye számítana a pontversenyben, ugyanúgy, mint a rali-vb-n.

- Mi a véleményetek az FIA azon döntéséről, hogy Buttonnak a BAR-nál kell maradnia? (fodrika)
- Ez egyelőre csak internetes hír, a döntés október 16-án lesz. Viszont bármi is legyen a végeredmény, ne felejtsd el, hogy a Forma-1-ben a pénz az úr, vagyis Button jövője is csak az anyagiakon múlik.

- Mit szóltok a Dacia feléledéséhez? A Logan lesz a következő népautó? (WeeN)
- Bízom benne, hogy a nép nagy részének azért lesz pénze márkásabb autók vásárlására is... Ennek ellenére a Logan ár/érték aránya verhetetlen.

- Kedves Gábor! Nem jártál egészen véletlenül a Hild József utcai általánosba 1986 és 1991 között? (Dave_ittenvan)
- Mai fejemmel szerettem volna akkor általános iskolába járni, ehhez képest 78-86 között jártam az Irányi utcába.

- Milyen zenét szeretsz, Gábor? (lokottcsibe)
- Sok mindent, rap, hardrock, de egy-két mai slágert is. Amit kifejezetten gyűlölök, az a techno.

- Köszönjük a kérdéseket, letelt a versenytáv. :)) Viszlát a képernyők előtt!

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK