Új változatban a Mercedes A osztály

2006.03.29. 8:37
A Mercedes-Benz A osztály új modellváltozata a Polar Star, könnyűfém felnikkel, különleges fényezéssel, valamint új díszítőelemekkel és kárpitozással.

A Polar Star korlátozott számban már rendelhető a hazai Mercedes-szalonokban. Mivel számos extrafelszerelés alapáron jár hozzá, jelentős árelőnyt élvezhetnek vásárlói egy kibővített felszereltségű A osztályhoz képest. Az extramodellt 2006. októberéig gyártják.

Az újdonság, amely Classic, Elegance illetve Avantgarde kivitelben rendelhető, külsejében is eltér az A osztály alapmodelljétől. A Polar Star limuzin és kupé felépítménnyel választható, motorkínálata háromféle dízel- (82-140 LE) és négyféle benzinmotorból (95- 93 LE) áll. Az utastérben, amelyben akár 2,75 méter hosszú és 1995 liter űrtartalmú rakodótér is kialakítható, Audio 20 típusú rádió, bőrrel bevont multifunkciós kormány, váltókargomb és kézifékkar-markolat, tempomat, selyemfényű alumínium díszítőelemek, fémszegélyű, mattfekete új ajtódíszlécek, ezüst szegélyes és Polar Star feliratos szőnyegek, valamint újfajta sportos üléshuzat jelentik a többletfelszereltséget.

Kívülről a különleges, sziklaezüst, mistralkék vagy kozmoszfekete metálfényezés, valamint az új hétküllős, 16 colos könnyűfém felnik tűnnek fel. Mindamellett külső fény- és világításcsomag, illetve Polar Star logós háromszögablak is jár a limitált szériás modellhez. A csomag ára motortól és felszereltségtől függően 417-663 ezer forint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK