Szerdán lesz Kovács M. György temetése

2007.05.01. 16:37

Az elmúlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt gyorsasági autósport legendás alakja, Kovács M György. Sporttársunk temetésére e hét szerdán, 16 órakor kerül sor a Fiumei úti temetőben.

Tisztelt Sporttársak!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk, versenyzőtársunk Kovács M György az MNASZ Autós Gyorsasági Bizottságának tagja 2007. április 29.-én életének 38. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Vasárnap megállt egy szív, amely ugyan egy közgazdászé volt, de ebben a szívben benzin csordogált és Newtonméterek, köbcentik, lóerők, köridők számainak összetett különleges egyenletei alapján működött. Megállt egy szív, ami a klasszikus, kék-fehér propelleres bajor autómárkáért és az autósportért, autóversenyzésért dobogott.

Hétfőn mentünk egy kört a ringen, mindenki közösen. Nem volt egy tökéletes kör, lehetett volna gyorsabb, lehettek volna jobbak az ívek, a féktávok, ahogy ez mindig lenni szokott.

De ez a kör egy szempontból teljesen tökéletes volt, mert mindenkinek a szíve benne volt, a TE köröd volt!

Sohasem feledünk. Nyugodj békében!

Kovács M. György temetésére május 9-én kerül sor a Fiumei úti temetőben. A sportbarátok e hét szerdán 16 órától vehetnek végső búcsút a gyorsasági autósport egyik legendás alakjától.

Forrás: [origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKK