Hazánkba jön a Kia Picanto Kupa

2007.06.11. 13:39

Ezen a hétvégén nemzetközi gyorsasági autóverseny lesz a Hungaroringen, amelyen számos DTM-es és GT-s autócsoda mellett megjelenik betétfutamként a Kia Picanto Kupa is. A felvételek alapján elég látványosnak ígérkezik.

Ezen a hétvégén, június 15-től 17-ig újra nemzetközi autóverseny lesz a Hungaroringen. A Material Kupán a magyar bajnokság mezőnye mellett a Közép-Európai Zóna Trófea menői is megjelennek. Az ingyenesen látogatható hétvégén a vendégeknek semmire sem lesz gondja, hiszen ingyenbusz viszi ki a nézőket a Hungaroringre, sőt szombaton és vasárnap az első 2000 kilátogató 5000 Ft-os Material Center vásárlási utalványt kap ajándéka.

A számos érdekes kategória mellett lesz két külföldi betétfutam is, az F3000 Euroseries, amely GP2-es szintű formaautókat takar olyan csapatokkal, mint a Fisichella Motorsport, vagy éppen a Minardi.

De lesz egy még érdekesebb kategória is, ez pedig a Kia Lotos Cup. A Kia Picantok versenye általában extrém látványosra sikeredik, a lengyel sorozat résztvevői ugyanis nem ismernek kegyelmet. Erről a tavalyi idényből összevágott kis videó is tanúskodik.