Készítse ön autósmozinkat!

Vágólapra másolva!
Úgy gondolja, nem a lényeget emeljük ki autósmozinkban? Jobban, vagy csak másképp képzelné? Ön adja az ötletet, mi a stábot.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Reméljük, a Nissan 350Z Coupe megmozgatja olvasóink fantáziáját

Néhány perces filmbe sűríteni egy autó lényegét, nehezebb, mint elsőre gondolnánk. Egy jó autósmozi látványos, informatív, ugyanakkor szórakoztató. Mi elkészítjük, önök megnézik, majd véleményezik. Általában ez a menet. Általában. Most azonban a kommenteknél jóval több lehetőséget biztosítunk arra, hogy kifejezzék, hogyan lehetne jobban, másképp forgatni. Várjuk rövid forgatókönyveiket - az általunk legjobbnak és megvalósíthatónak ítélt olvasónknak stábunk segítségével elkészítheti saját, de természetesen az [origo] autón is megjelenő filmjét.

Főszereplőként egy izgalmas sportkocsit választottunk, nehogy egy átlagos alannyal korlátozzuk a kreatív ötletek születését. Az alany: egy 313 lóerős, V6-os, hátsókerék-hajtású Nissan 350Z Coupe. Reálisan megvalósítható terveket tudunk csak értékelni, törésteszt például nem lehet része az autómozinak.

Az idő rövid; a forgatókönyveket e-mailben, az [email protected] címre várjuk vasárnap, tehát november 11-én 15 óráig, az ötletgazda elérhetőségével (telefonszámával) együtt. Az általunk legjobbnak ítélt forgatókönyvet készítő olvasónk kapja meg a lehetőséget, hogy hétfőn vagy kedden - stábunk segítségével - elkészíthesse a Nissan 350Z Coupéról szóló autósmozit.