Lencsevégre kapták a Hyundai új kupéját

Vágólapra másolva!
Bár a Hyundai csak a november közepén nyíló Los Angles-i Autószalonon akarta bemutatni az új kupéját, egy nemrégiben tartott amerikai vevőelégedettségi bemutatón mégis lefotózták a jövő év végén megjelenő koreai sportautót.
Vágólapra másolva!



Márkajelzések nélkül mutatták be az autót, a leendő vevők véleményét kikérve

Potenciális amerikai vevőknek tartott bemutatót a Hyundai, ahol bemutatták az új - egyelőre csak Genesis néven emlegetett - kupéjukat, amely mellett ott ácsorgott az egyik legnagyobb tengerentúli riválisnak tartott Ford Mustang is. Az esemény zártkörű volt és a résztvevőknek elvileg tilos volt fotózniuk, ám valakinek mégis sikerült lencsevégre kapnia a sportkocsit, amelynek hivatalos premierje a november 16-án nyíló Los Angeles-i Autószalonon lesz.

Bár az autó formája még változhat a szériagyártásig, ám radikális módosításokat nyilván már nem hajtanak végre a teljesen szériaérettnek tűnő autón. A műszaki paraméterekről eddig csak annyi szivárgott ki, hogy a csúcsváltozat egy 3,8 literes V6-os lehet 300 lóerő körüli teljesítménnyel, de állítólag - nyilván az európai piac kedvéért - lesz egy 215 lovas 2 literes turbós motor is.