Suzuki SX4-tanulmány szörfösöknek

Vágólapra másolva!
A Suzuki az utóbbi időben több olyan tanulmányt is bemutatott, melyek egy bizony életstílus követőinek próbáltak megfelelni. Most az SX4 alapú Makai személyében a szörfösöknek próbálnak kedveskedni.
Vágólapra másolva!

A Suzuki néhány hete a Las Vegas-i SEMA tuning-kiállításon már bemutatott egy felpaprikázott SX4 tanulmányt, és a Los Angelesi Autószalonra is kedvelt autójuk átdolgozott változatával készültek. A narancssárgában pompázó strandcirkáló kabrióhoz két szörfdeszka is jár, hogy azért valami legyen az utasok feje felett eső esetén. A kocsi speciális 19 colos felniket kapott, melyekhez Michelin Pilot Sport abroncsok és spéci tárcsafékek dukálnak. A mai tanulmány-trendeknek megfelelően a kocsi LED futófényt és hátsólámpákat kapott.

A kocsi belsejében strand nyugágyakhoz hasonló kialakítású ülések fogadják az utasokat, míg a vezető az olasz Momo kormánykerekére teheti rá kezét, miközben a kissé alacsonyabbra vett szélvédőn kémleli a hullámokat. A Baywatch- SX4 belsejében a szokásos high-tech kütyük találhatóak, ráadásul a Makai nagyteljesítményű MTX hangszórókon keresztül üvöltő VeaLink hangrendszere a SEMA-n is elment volna.