Retró Bentley Amerikából

Vágólapra másolva!
A Bentley Boys USA nevű, autók átalakításával foglalkozó vállalkozás az 1960-as évekbeli Bentley S3-at nézte ki magának. A feltuningolt veterán autóból idén három darabot el is kíván készíteni a cég.
Vágólapra másolva!

Az 1962 és 65 között gyártott Bentley S3 méltóságteljes karosszériáját alaposan megvadította az amerikai tuningcsapat, pedig a lemezek alapvetően változatlanok, csak a lámpákat és a lökhárítókat cserélték le, és alaposan leültették a futóművet. A lemezek alatt már több a változás, a 4,4 literes V8-as motor a BMW-től érkezik, ennek 300 lóerejét egy ötfokozatú, automatikus ZF váltó küldheti a hátsó kerekekhez. A belső is modernizálva lesz, kétzónás klímaberendezést és új kárpitokat is kap az autó.

A retró-luxusautó 20 colos kerekeken és 275/40-es abroncsokon gurulhat, ezek a kerekek annyira nagyok, hogy csak a felük látszik ki a sárvédők alól. A kocsiból csak hármat akar készíteni a Bentley Boys és igazán nem kapkodják el. A várhatóan 150 ezer dollárért vesztegetett kocsik mindegyike nyolc hónapig készül majd az Egyesült Államokban.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]