Különleges szezonnyitó a Hungaroringen

Vágólapra másolva!
DTM Mercedesek, Audik, Lamborghini, Saleen, Pagani Zonda, Porschék és Ferrarik, valamint a méltán híres márkakupák várják a látogatókat ezen a hétvégén a gyorsasági ob szezonnyitó versenyén a Hungaroringen.
Vágólapra másolva!

Forrás: Zengő Motorsport

Három DTM Mercedes és két DTM Audi, valamint Lamborghini, Saleen és Pagani küzd a cseh futamban a győzelemért


Aki csak egy kicsit is fogékony az autóversenyzés iránt, annak ezen a hétvégén mindenképpen ki kell látogatnia a Hungaroringre: olyan, ritkán látható autócsodák versenyét nézheti meg, amelyre nagyon kevés alkalommal van lehetőség, ráadásul mindezt ingyen.

http://www.youtube.com/v/_UqArDkXE9w&hl=en


Videó a hétvége egyik csodabogaráról, a Tatráról


Az április18-a és 20-a között megrendezett Sasad Liget Kupa ugyanis nem csak a magyar gyorsasági bajnokság szezonnyitó hétvégéje, hanem egyben a cseh bajnokság egyik versenye is, ami már garancia arra, hogy igazán elit autóshow lesz látható a Hungaroringen.

Forrás: Zengő Motorsport

Ilyen autó még a versenypályákon is ritka


A cseheknél nagyon erős a topkategória, többek között DTM Mercedesek és Audik feszülnek egymásnak, miközben olyan ritkaságokkal veszik fel a versenyt, mint egy Saleen vagy egy Pagani Zonda. És ez még nem minden, hiszen megy itt még Lamborghini Gallardo, rengeteg Porsche és Ferrari, valamint egy egyedülálló versenyautó, egy Tatra Ecorra V8 Sport.