Michelisz villogott a Seatok időmérőjén

Vágólapra másolva!
Michelisz Norbert, a Seat Leon Szuperkupa újonca máris megmutatta, nem véletlen nyerte meg egymás után a Suzuki és a Clio Kupát. Tegnap még elvették tőle legjobb köreit, de ma már megnyerte az időmérőt a tavalyi bajnok előtt.
Vágólapra másolva!

Ha nem lett volna a versenybírók vitatható döntése a Seat Leon Szuperkupa első időmérőjén, azt mondhatnánk, mesébe illően kezdte első Seat Leon Szuperkupás szezonját Michelisz Norbert. Az első edzésen még el tudták venni legjobb idejeit, de aztán a versenyen a 14. helyről rajtolva is negyedik lett.

És akkor jött még a második időmérő, amelyen Michelisz a versenybíróknak megmutatta, nem a pályaelhagyások miatt gyors. Egy meglehetősen erős, 1:56.5-ös idővel ugyanis négy tizeddel a tavalyi bajnokot is megelőzve megnyerte élete második időmérőjét. Meggyőző teljesítmény, hatalmas Norbi csata várható holnap.

Michelisz Norbert (Seat Leon Szuperkupa): "Az elején sajnos folyamatosan forgalomban voltam, úgy döntöttem, kijövök a bokszba, kicsit visszahűtöttem a dolgokat. A végén megpróbáltam még egy gyors kört menni; nem voltam benne biztos, hogy jó lesz, mert Norbi egyből mögöttem jött ki, de szerencsére nem figyeltem rá, egy kicsit talán el is tudtam előle lógni. Már belül az autóban éreztem, hogy ez nagyon jó kör lesz, nagyon boldog vagyok!"

Kiss Norbert (Seat Leon Szuperkupa): "Először azt hittem, jót mentem. Az utolsó percekben mégis kimentem a Norbi mögött és kicsit lemaradtam mögötte, így tudtam, hogy jobbat fog menni. Rontottam is az egyik gyors körömben, talán, ha az nincsen, jobb lett volna."

Czollner Gyula (Seat Leon Szuperkupa): "Abszolút nem vagyok elégedett, igaz az idő nem annyira rossz, de az autó végig rázott, rángatta a kezemben a kormányt, egyszerűen nem tudom, mi történt. Eddig nem csinálta: most meg fogjuk nézni, ilyenkor lehet, hogy a felni kapott ütést, de lehet, hogy rossz szériás gumival mentem. Nem szoktam meg a váltót és az új gumit sem, egyelőre csak szokom."