Dacia Logan-ráncfelvarrás készül

Vágólapra másolva!
A Dacia gyárban készített kémfotókból arra következtetünk, hogy még idén bemutatják a második modellfrissítés utáni Logant a közönségnek.
Vágólapra másolva!

A Dacia gyár vezetősége valószínűleg már intenzíven keresi azt a pitesti munkást, aki lefotózta és feltette a www.loganclub.ro honlapra ráncfelvarrás utáni Logan képeit. A fotókból annyi derül ki, hogy új lökhárítókat és tetszetősebb, krómcsíkos hűtőmaszkot kap a román autó, de a lemezek változatlanul maradnak. Lecserélik az emblémát is, az új jelvény nagyobb, mint elődje, és szintén krómosan csillog.

Hátul új, divatosabb lámpatest jelzi a 2009-es modellévet, no meg a csomagtérfedél tetején kialakított kis perem, amely messziről nézve akár még légterelőnek is tűnhet. Belül valamivel jobb anyagokra számíthatunk, hiszen a Logan is megkapja a Sanderóban bevezetésre kerülő új műszerfalat. A pletykák szerint csak októberben érkeznek meg a szalonokba a frissebb megjelenésű Loganok, először a limuzin, később az MCV-nek hívott kombi, és a pickup is megkapja a változtatásokat.

Forrás: www.loganclub.roForrás: www.loganclub.roForrás: www.loganclub.ro