Rendkívüli autós nyílt nap a Hungaroringen

Vágólapra másolva!
Május 12-én, vagyis pünkösd hétfőn rendkívüli autós nyílt nap lesz a Hungaroringen. Aki tehát szeretné némi adrenalinnal megtölteni a szabadnapját, azt reggel 9-től szeretettel látják az F1-es pályán.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Az autókat teljesítmény szerint szétválogatják, hiszen biztonsági szempontok miatt egyszerre nagyon sokan nem mehetnek a pályán


Az eredeti tervekbe ugyan nem szerepelt, de május 12-én ismét megnyílik az utcai autósok számára a Hungaroring. Aki tehát szeretné kipróbálni önmaga, vagy autója tudását ezen a szabadnapon, az látogasson el a Ringre, ahol reggel 9-től délután lehet körözgetni utcai autóval.

Az Autós Napok alkalmával a rendező által az esemény napján meghatározott program szerint van lehetőség a versenypálya használatára. A résztvevők reggel fél nyolctól a Millennium Tower 5. boxában akkreditálhatják magukat. A pályahasználat rendjét, a résztvevők száma és a járműtípusok függvényében a rendező alakítja ki, amelyet az akkreditációnál lévő hirdetőtáblán, vagy a hangosbemondóban tesz közzé.

Idén változott a lebonyolítási mód, ugyanis bérleteket lehet vásárolni, amit aztán vagy egyszerre, vagy több autós nyílt napon le lehet járni. Az árakról a racingsytem.hu oldalon lehet tájékozódni, ahogyan a további alkalmakat is itt lehet megtalálni.

Az autós napok keretében is biztosítunk lehetőséget, hogy tapasztalt autóversenyző mellett ülve, Opel Astra Classic vagy BMW M3 E36 versenyautókkal, versenytempóban ismerhessék meg a Hungaroring versenypályát, ugyanis a nyílt napon résztvevők közül három szerencsés autóst élményszerző autózással lepünk meg.