Hétvégén újra Sucsamota

Vágólapra másolva!
Június utolsó vasárnapján a Suzuki ismét megrendezi a Sucsamotát a Hungaroringen. A tavaly nagy sikert arató családi rendezvény idén még egy fokkal jobbnak ígérkezik, hiszen a rengeteg ingyenes programlehetőség mellett lesz két nagyon látványos verseny is.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

A Suzuki Swift Kupa versenyei mindig kemények, nem ritka a test-test eleni küzdelem


Ezen a hétvégén újra hatalmas családi rendezvény lesz a Hungaroringen, a Suzuki ebben az évben is megrendezi a kissé furcsa nevű Sucsamotát. A Suzuki Családi Autós-Motoros Találkozón a márka egy, a család minden tagját kiszolgáló rendezvényt varázsol a Hungaroringre, ahol nem csak versenyek lesznek, hanem rengeteg érdekes, látványos, kiegészítő program is. Ki lehet próbálni a márka teljes autós és motoros kínálatát, a lelkesebbek vezetéstechnikai képzésen csiszolhatják tudásukat, vagy el lehet szaladni egy kicsit terepezni az Adventure parkban.

A versenypályán összecsapnak a Suzuki Swift Kupa képviselői, ami egy hivatalos forduló ezen sorozat számára, mint ahogy a GSX-R Kupa versenye is éles bajnoki pontokért zajlik majd.

Forrás: [origo]

A GSX-R Kupa sem egy mindennapi látnivaló


A gyerekeknek rengeteg játéklehetőség lesz, a nagyobbak pedig nézhetik Bessenyei Péter légi bemutatóját, vagy éppen a streetfighteresek ámulatba ejtő mutatványait. Szintén végelláthatatlan a programlehetőségek sora, ezért mindenkinek érdemes vasárnap kilátogatnia a Hungarorirngre.