Genfbe érkezik a bébi Rolls-Royce

Vágólapra másolva!
A Rolls-Royce gyakran használja a svájci autószalont új modellek bemutatására és valószínűleg az RR4-gyel sem lesz ez másként.
Vágólapra másolva!

Fél éven belül lehullhat a lepel a bébi Rolls-Royce-ról, amely sok műszaki elemében egyezik majd a 7-es BMW-vel. Az angolok ígérik, hogy a két kocsi közti hasonlóság egyáltalán nem lesz észrevehető és ez az RR4 árán is látszik majd. Az ugyanis úgy 70 százaléka lesz a Phantoménak, tehát még mindig jóval több, mint a legnagyobb bajor luxusautó. A brit Car magazin szerint a legolcsóbb Rolls-Royce körülbelül 200 ezer euróba kerül majd. A Rolls-Royce-mál már korábban elárulták, hogy a kocsiba a Phantom 6,75 literes V12-esének kisebb méretű változatát kapja meg, amely a jelek szerint 6,0 literes lehet.

Forrás: [origo]



Ezek a kémfotók is állítólag az új bébi Rolls-Royce-t ábrázolják

Azt még nem tudni, hogy készül-e az autóból dízel vagy hibrid változat, hiszen a britek hallgatnak ezekről a lehetőségekről, de mivel a márkát birtokló BMW mindkét fajta technológiában nagy tapasztalattal rendelkezik, nem lenne meglepő, ha legyártanák a kocsikat. A gyártó eladásait várhatóan megkétszerező RR4 első darabjai várhatóan 2010-től érkeznek meg új tulajdonosaikhoz.