Félgyári tuningcsomag a Nissan GT-R-hez

2008.09.01. 15:51

A Nissan házi tuningcége, a Nismo megjelentette első teljesítménynövelő csomagját a Porsche 911 Turbót verő szupersportkocsihoz.

A "Club Sport Package" segítségével a GT-R-ből még gyorsabb versenygépet lehet varázsolni. Furcsa módon a motor érintetlenül maradt, de szinte mindenhol máshol módosítottak a kocsin. A tuningcsomag tartalmaz például Bilstein Damptronic aktív lengéscsillapítókat, elöl és hátul is feszesebb rugókat, valamint 20 colos kovácsolt alumínium kerekeket. Ezekre egyébként defekttűrő Bridgestone RE070R gumik kerültek.

Természetesen a Nismo a kocsi súlyából is faragott. Új, titán kipufogórendszere öt kilóval könnyebb az eredetinél, míg a szintén szénszálas anyagból készült bőr Recaro sportülések hat kilóval teszik könnyebbé a GT-R-t, amelyek ugyan csak kézzel állíthatóak, de legalább az oldallégzsákokat megtartották. A teljes csomag csak Japánban elérhető, felára átszámítva nyolcmillió forint. A Club Sport Package-hez hároméves vagy 60 ezer kilométeres garancia jár, amely a versenypályás használat után is megmarad.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
Forrás: [origo] Forrás: [origo]


KAPCSOLÓDÓ CIKK