Készül az első Panamera-tuningcsomag

Vágólapra másolva!
Bár csak jövő év első felében érkezik meg a piacra a zuffenhauseni négyajtós, a Porschékra szakosodott 9ff tuningcég egy képpel máris jelezte, hogy készül a teljesítménynövelés az autóhoz.
Vágólapra másolva!

A 9ff pár rajzot is nyilvánosságra bocsátott bejelentésével együtt, annak ellenére, hogy a 2001-ben alapított német cég szerint még a munka elején járnak. A tuningcég a kép mellett nem árult el részleteket terveiről, de a rajzok így is jók ahhoz, hogy megmutassák, milyen lesz majd a négyajtós Porsche, és mit tervezhet vele a 9ff. A Porsche a napokban még csak az autó orrát mutatta meg(http://www.origo.hu/auto/20080916-porsche-panamera.html), de a 9ff rajzain már a teljes modell látszik, olyan eddig nem látott részekkel, mint a hátsó ablak, a hátsó lámpák, vagy a diffúzor. Az is kivehető, hogy másfajta felniket és küszöböket szánnak az autónak, bár ennél többre jelenleg nem is lehetett számítani, hiszen a 9ff-nél is csak azzal dolgozhatnak, amit a Porsche elárul nekik a négyajtósról.

Mivel a tuningcég a közelmúltban olyan bivalyerős Porschékkal lepte meg az autósvilágot, mint a 409 km/órát is elérő GT9 vagy a 780 lóerős 911 Turbo Cabrio, reméljük a Panamera felpiszlálásának is valamilyen hasonlóan erős modell lesz a végeredménye.

Forrás: [origo]