Jövőre jön a Seat Exeo kombi

Vágólapra másolva!
Az Audi A4 műszaki alapjait öröklő spanyol szedán már bemutatkozott a nagyközönség számára, a hírek szerint a kombira sem kell túl sokat várni.
Vágólapra másolva!

Az Estate jelzésű változat műszaki alapjaiban megegyezik a lépcsőshátú kiadással, amely egyben azt is jelenti, hogy az előző generációs Audi A4 Avant-tal is szinte teljesen azonos.

A limuzin változathoz hasonlóan ez a modell is a cég spanyolországi gyárában készül majd, várhatóan a motorválaszték is megegyezik. Ez azt jelenti, hogy 102 és 200 lóerő közötti teljesítményű benzinesek közül lehet választani, a turbódízel kínálat pedig 120-tól 170 lóerőig terjed. Az egyetlen újdonság egy erősebb V6-os motor lehet, amellyel a kombi bevezetése után egészül ki a választék.

A felszereltségben sem lehet nagy változásokra számítani, vagyis ugyanazok a multimédiás eszközök lesznek elérhetők, és természetesen ebben is helyet kap az új, napelemes tolótető. Az Exeonak szüksége is lesz, minden apróságra, hiszen igen erős ellenfelekkel, például az új Honda Accorddal, és a Toyota Avensis-szel kell szembenéznie a piacon.