Vágólapra másolva!
A Ford Thaiföldön mutatja be legújabb tanulmányát, a Ranger Max Concept névre hallgató pickupot, amelynek látványos formai megoldásai később a széria Rangereken is megjelenhetnek.
Vágólapra másolva!

Nem kifejezetten az eleganciát tartották szem előtt a Ford formatervezői a Ranger Max vonalainak megrajzolása során, sokkal inkább törekedtek arra, hogy egy mutatós igáslovat alkossanak. Ezt az irányt támasztja alá a karosszéria munkagépekre emlékeztető narancs színe, és a matt fekete elemek, mint például a kiszélesített sárvédő ívek, amelyek szinte kórusban kiabálják: koszolj össze!

A szériagyártású Rangernél jóval látványosabb lett a Max-tanulmány domborított motorházfedelének, krómozott hűtőrácsának, mintás ajtóinak és fedett platójának köszönhetően.

A modell a funkcionalitás mellett természetesen várhatóan hozza majd a kategória hallgatólagosan kötelező előírásait, a személyautós utasteret és a kényelmi berendezéseket. A pickup 18 colos felnijein 285/60-as gumik feszülnek, ám ennél több információt nem árult el az autóról Ford. A részleteket az eheti Thailand Expóra tartogatják.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]