Kiszivárogtak az új E-osztályos Mercedes fotói

Vágólapra másolva!
Elméletileg csak jövőre a Genfi Autószalonon leplezték volna le a nagyközönség előtt, de már most napvilágot láttak az új E-osztályos Mercedes hivatalos fotói.
Vágólapra másolva!

Természetesen a legfeltűnőbb változás az autó orrészén látható, hiszen látványosan átformálták a kocsi hűtőrácsát és fényszóróit is. Megjelenésében feltétlenül erőteljesebb elődjénél, ami nem véletlen, hiszen az új E-osztály minden irányban nagyobb annál.

A kocsi alapváltozatának meghajtásáról egy négyhengeres 184 lóerős erőforrás gondoskodik, míg a legerősebb AMG verzióban egy 550 lóerős nyolchengeres motor kap majd helyet. Természetesen a dízel kínálat sem lesz szegényes, de a hibrid verzió csak két év múlva, valamikor 2010-ben érkezik. Ez a modell ugyanazt a benzines-elektromos hajtásláncot használhatja majd, mint az S400 BlueHybrid.

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]



A hivatalos fotókkal együtt a netre felkerült egy videó, amelyen a kupé verziót tesztelik kicsit álcázott formában. Természetesen kombi verzió is készül majd, ez várhatóan a limuzin piacra dobása után egy évvel mutatkozik be hivatalosan.

http://www.youtube.com/v/29sV__0-Hls&hl=en&fs=1