Corvette-tanulmány Hollywoodnak

Vágólapra másolva!
Az idei Chicagói Autószalonon a Chevrolet bemutatta az új Transformers film számára készített merész külsejű Corvette Stingray formatanulmányt.
Vágólapra másolva!

Az észak-amerikai városban a GM minden olyan modelljét kiállítja majd, amely az alakváltó robotokról szóló mozifilm második részében szerephez jut. Így ott lesz a Chevrolet Camaro, a Volt és a Beat tanulmány is, amely egyébként Spark néven hamarosan kapható lesz. Ezek mellett a legnagyobb figyelemre azonban kétségkívül a Corvette Stingray számíthat.

Mivel az autót puszta formatanulmánynak szánták, tervezőinek semmilyen szériagyártású autókat sújtó elváráshoz sem kellett tartaniuk magukat, igaz egy-két megoldása egy jövőbeli modellben akár fel is bukkanhat. A Stingray neve nem véletlen, megálmodóinak ugyanis inspirációul az azonos nevű 1959-es Corvette szolgált, amelynek vonásai rögtön felismerhetőek orrán és a kettéosztott hátsó ablak is nagyon hasonló.

Az új Transformers filmet, a Revenge of the Fallent idén júniusban mutatják be, és a várható kasszasiker miatt nem véletlen, hogy a GM-nél különleges jelentőséget tulajdonítanak filmbéli megjelenésüknek.

Forrás: [origo]

Kattitntson a képre a galériához!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Yik2BPdlKsF2rBHS