Kisimultak a Hyundai Santa Fe ráncai

Vágólapra másolva!
Hivatalos fotót közölt a Hyundai a Santa Fe frissített változatáról, amely Koreában már jövő hónapban piacra kerül. Két új dízelmotor a kínálatban.
Vágólapra másolva!

Megmutatta a Hyundai a Koreában júliusban piacra kerülő új Santa Fe első fotóját, valamint nyilvánosságra hozta az érdekesebb technikai információkat is. Szokásos frissítésről lévén szó, kívülről kevés lényeges változást látni a szabadidőautón, a ráncfelvarrás nyoma az áttervezett első lökhárítón és hűtőrácson látszik leginkább. Újak az immár indexeket is magukban foglaló külső tükrök, valamint új alufelniket toltak az autó alá.

Nem látszik a képen, de állítólag kicserélték a hátsó lökhárítót és lámpákat is, az utastér pedig finomabb hangulatú lett. Bekerül a kompakt SUV-ba a Hyundai-Kia csoport új fejlesztésű R dízelmotor családja, mely két négyhengeres blokkból áll. A kétliteres egység 184 lóerős csúcsteljesítménye mellett 392 Nm-es nyomatékot ad le, a 2,2 literes motor 200 lóerős, nyomatéka 436 Nm. Mindkét blokkhoz új hatfokozatú automata váltó kapcsolódik. Várhatóan a szeptemberi Frankfurti Autószalonon debütál az új Santa Fe Európában.