Gyári kémfotókon az új kompakt Alfa Romeo

Vágólapra másolva!
Szó szerint gyári fotók készültek az Alfa Romeo Milanóról, amelyet az olasz cég egyik üzemében kaptak lencsevére egy telefonkamerával.
Vágólapra másolva!

Elég meglepően hangzik, hogy valaki a cég vezetőinek tudta nélkül tudja úgy elhagyni az Alfa Romeo egyik üzemét, hogy közben telefonjában az eddig lepel alatt tartott Milanóról készült képek legyenek, de a jelek szerint most mégis ez történt. A Volkswagen Golf méretű autó orra egyértelműen a MiTo és a 8C Competizione alapján készült és ha figyelmesen a fényszórókra nézünk, láthatjuk a nappali világításként funkcionáló, függőlegesen rendezett kis LED-lámpákat is. Érdekes módon az autó hátulja jobban eltér két elődjétől, ott ugyanis elhagyták az ovális alakú lámpákat. A képeken az is látható, hogy elődjéhez, a 147-hez hasonlóan az ötajtós Milano hátsó kilincsei is a C-oszlopba lesznek rejtve. Műszerfala ugyancsak a MiTóéhoz hasonlóan sportos, a kétoldalt mélyen ülő műszereivel és piros világításával.

Az Audi A3 és az 1-es BMW számára is vetélytársnak számító Milano megjelenéséről még nincsenek hivatalos információk, az autó akár még idén is megjelenhet Frankfurt után, de lehet, hogy csak 2010 elején érkezik meg a kereskedésekbe. Motorválasztéka valószínűleg az 1,4, és 1,75 literes Multiair benzinmotorokból, és az 1,6-os és kétliteres dízelekből fog állni.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]