Grafika és adatok a 2011-es Audi Q3-ról

Vágólapra másolva!
Gyári információk alapján készített grafikát az egyik brit magazin az Audi Q3-ról, amelyet 2011-től gyártanak. Első- és összkerékhajtású kivitelben is kapható lesz az autó.
Vágólapra másolva!

Tovább bővíti szabadidőautó-kínálatát az Audi, a következő modell a Q3 lesz. Gyári információk alapján az AutoExpress már el is készítette az első számítógépes grafikát az autóról, amelyet a BMW X1 és a leendő Mini Crossman ellenfelének szánnak Ingolstadtban.

Több megoldást is kölcsönöz majd a 2007-es Sanghaji Autószalonon bemutatott Cross Coupe Quattro tanulmánytól a szériaváltozat, de a Q5 letisztult felületeinek feltűnésére is lehet számítani. Padlólemezként ugyanazt használják majd, amelyre a Volkswagen Tiguan is épül, első- és összkerékhajtású kivitelben is kapható lesz az autó.

Biztosan feltűnik a motorpalettán a kétliteres dízel, illetve a Golf GTI kétliteres turbós benzinese. A gázolajosok 140 és 170 lóerős változatban érkeznek hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú DSG-váltóval.

A Q3 a Seat Barcelona melletti martorelli üzemében készül majd 2011-től, az első, sokat sejtető tanulmány debütálása 2010-re, akár már a Genfi Autószalonra várható.

Forrás: [origo]