Vágólapra másolva!
Szeptemberben ugyan bemutat egy új tanulmányt a Bugatti, de az csak egy lesz a három új terv közül, belőlük választják majd ki a következő szériamodellt.
Vágólapra másolva!

Ősszel a közönség nagy valószínűséggel egy négyajtós limuzint láthat majd, hogy a reakciók alapján a Bugattinál el tudják dönteni, érdemes-e megépíteni az autót. A bemutató az előzetes hírekkel ellentétben nem valószínű, hogy a Frankfurti Autószalonon lesz. Nagyobb az esélye, hogy a kocsit egy zártkörű rendezvényen mutatják majd be olyan embereknek, akik majd akár meg is vásárolnák a valószínűleg Bordeaux névre keresztelt négykerekűt. Hogy a jelenlegi formatervek miben különböznek egymástól, nem tudni, de annyi bizonyos, hogy az autó nem lesz olcsóbb a Veyronnál, ami logikus is, mert ugyanaz a motor fogja hajtani őket. Az előzetes képből csak annyi derül ki, hogy kétszer négy kipufogója lesz, és hogy a hátsó lámpák különlegesek lesznek.

Mindenesetre Pfaegen cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy az ő autójuknak bármi köze lenne a most bemutatott Bentley Mulsanne-hoz. "A Bugattit úgy tervezzük, hogy összesen ne több mint 150 darab készüljön belőle, így teljesen más technológiával és alapanyagokból készül majd." Pfaegen szavára ebben a kérdésben mindenesetre érdemes hallgatni, hiszen ő volt az, aki még a Bentley vezetőjeként a Mulsanne elkészítésén is aktívan dolgozott. Pfaegen szerint a lehető legrosszabb dolog, amit a Bugatti jelenleg tehetne, ha a márka bármennyit elveszítene exkluzivitásából.

Forrás: [origo]