Gyalog gyorsabb - Nissan I-Way bemutató

Vágólapra másolva!
Míg a Frankfurti Autószalon első két napján több mint nyolcvan világpremiert tartottak, a magyarországi Nissan egy új felszereltségi szint és egy reklámkampány miatt rendezett bemutatót.
Vágólapra másolva!

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Bár jobbnak nézett ki, de recsegett a hifi
(Még több fotó a galériában. Kattintson a képre!)


Nehéz felvenni a versenyt a Frankfurti Autószalonon bemutatott újdonságokkal, főleg úgy, hogy a Nissan I-Way nem más, mint a Qashqaihoz rendelhető kiegészítő csomag fedőneve. Az I-Way minden motorhoz választható, a csomagba tartozó panorámatető, tolatókamera, könnyűfém felni, színre fújt tetősín és érintőképernyős navigáció közül egyértelműen a panorámatető javítja legjobban az utasok kedélyét. A sötétített üveg felülete olyan nagy, hogy az első sorban ülők számára is élvezhető a szélmentes kabriózás. Az I-Way csomag kétség kívül jól áll a Qashqainak: felnőttesebb, komolyabb autó benyomását kelti, ami a sportosabb autók rajongóit is a márka mellé állíthatja.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Ember és gép küzdelme - a két kommandós


Az I-Way mellett bemutatták a Qashqai Commandót. Mielőtt belemennénk a részletekbe, előbb szó szerint idézem a sajtóanyagot: "A városi vezetés kemény, de a Qashqai maga is elég kemény, hogy ez ne okozzon neki problémát. Nemcsak, hogy könnyedén veszi a zsúfolt utcák által okozott kihívásokat, de mindezt stílusosan. Most a Qashqai-ok és a városi futók egyesítették az erőiket, hogy megmutassák, hogyan lehet legyőzni a várost."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tazPr4aJXoZZzT1v


Terepszínű fiatalemberek és terepszínű Qashqaiok versenye az egészen más színárnyalatú fővárosban - Qashqai Commando reklámfilmje


A Qashqai Commando nem más, mint egy reklám, amelyet Budapesten forgattak három autóval és három fiatal "városi futóval". Maga a reklám technikailag jól kivitelezett, de budapesti szemmel nézve zavaró, hogy a helyszínek irreális sorrendben követik egymást, és az erdei tájon terepszínű Nissanok is furcsán mutatnak az aszfalton. Meg kicsit emlékeztet az egyébként szintén Magyarországon forgatott Top Gear-féle Fiat 500-as filmre, amelyben BMX-esek versenyeznek a budai vártól egészen a Csepel Művekig - sőt mintha a nissanos-futós verseny is ott érne véget...

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9Um8M66dcfWaaxAs