Felfrissült a Volkswagen Caddy

Vágólapra másolva!
Felvarrták a Volkswagen Caddy ráncait, új orrot és frissített motorokat kapott az egyterű.
Vágólapra másolva!

A haszonjárművön alapuló kompakt egyterűt belesimították az egységes márkaarculatba, új motorokat kapott, illetve utasterét is átalakították. Új a kormánykerék, variáltak a műszerfallal és jobb minőségűre cserélték az anyagokat.

Teljesen kiszerelhetővé vált a második üléssor, így a maximális raktérkapacitás 3030 literre változott az ötüléses, 3880 literre a Caddy Maxi kivitel esetében. Bekerült az alapfelszereltség tételei közé az ESP és a nappali világítás.

Az átszabott orr mellett látszik némi munka a hátsó lámpaburáknál, de az igazán nagy dolgok a motorháztető alatt történtek. Négy frissített dízelmotorral (75, 102, 110 és 140 lóerő) kapható a Caddy, a 102 és 140 lóerős kivitel DSG-vel is kombinálható, míg a 110 lóerős csak összkerékhajtással vásárolható meg. A 75 és 102 lóerős motorhoz BlueMotion-csomag rendelhető start-stop és fékenergia-visszanyerő rendszerrel.

Új a kínálatban az 1,2 literes TSI-motor, amely 86 és 105 lóerős változatban érhető el. Összességében 21 százalékkal lett takarékosabb a teljes paletta, Európában kétliteres földgázos (CNG) változatot is kínálnak az autóból.