Gyári tuningcsomag a Porsche Panamerához

Vágólapra másolva!
Jó hír azoknak a milliomosoknak, akik eddig keveselték a Porsche Panamera turbó 500 lóerejét: a német cég egy olyan extraként rendelhető opciót jelentett be, amellyel 40 lóerővel növelhető a csúcsteljesítmény, így már 3,9 másodperc alatt elérheti a 100 km/órás tempót a négyajtós luxusbálna.
Vágólapra másolva!

Nyilván nem lehettek eddig olyan sokan akik keveselték a csúcs Panamera 500 lóerejét, ám a Porsche erre a szűk rétegre is gondolt és egy elegáns húzással bővítette az amúgy is végtelennek tűnő extralistát a négyajtós kupéjához.

A következő hónaptól rendelhető a Panamerához a Powerkit nevű opció, amelynek kipipálásával 40 lóerővel erősebben gördül le a futószalagról a turbós csúcsváltozat. Az erőtöbbletet egy új turbófeltöltővel és módosított motorelektronikával érték el a Porsche mérnökei. A legerősebb Panamera immár 3,9 másodperc alatt elérheti a 100 kilométer/órás tempót, míg a végsebesség 309 kilométer/órára nőtt, amit nyilván csak a német autópályákon lehet majd kihasználni ideális körülmények között. A 40 lóerőért potom 3,8 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni, ami nyilván nem vágja majd a földhöz a potenciális célközönséget.

A teljesítménynövelő csomag mellett egy külsőt vadító opció is gazdagítja majd az extralistát, a Sport Design Package megrendelésével sportosabb lökhárítókhoz, hátsó diffúzorhoz és egyedi felnigarnitúrához juthat a kedves vevő.