Megújult a Chevrolet Captiva

Vágólapra másolva!
Megkapta az új Chevrolet-arcot a Captiva is, a szabadidő-autó négy új motorral debütál a Párizsi Autószalonon.
Vágólapra másolva!

Négy Chevrolet-újdonság között a frissített Captiva is ott lesz a párizsi standon, a közepes méretű szabadidő-autó megkapta az új márkaarculatot, amely kettéosztott, hatalmas hűtőmaszkból, és mérges tekintetű fényszórókból áll. Az új frontrész mellett a külső visszapillantók házába épített LED-es indexeket, illetve új hátsó lámpaburákat kapott az autó, mely csak 2011 tavaszán kerül a kereskedésekbe.

Friss külső színek és felnik is készültek, a kabinban a kárpitokat cserélték le, a háttérvilágítás színe jégkékre változott. Frissítették az audiórendszert, már USB-csatlakozója is van, az elektromos kézifék beépítésével két darab, egyliteres pohártartónak csináltak helyet.

Négy új motorral és új váltókkal (hatfokozatú manuális és automata) érkezik a Captiva, 2,2 literes dízelből 163 és 184 lóerős változat lesz kapható, a benzines palettán 171 lóerős 2,4-es négyhengeres mellett egy 258 lóerős, közvetlen befecskendezéses háromliteres V6-os kapott helyet. Utóbbi csak összkerékhajtással, a többi verzió fronthajtással is elérhető. Újrahangolták a felfüggesztéseket is, így az ígéretek szerint a frissített modellt jobb lesz vezetni.