Videón a Range Rover Evoque

Vágólapra másolva!
Bár hivatalosan csak a Los Angeles-i Autószalonon rántják le a leplet a Range Rover legújabb modelljéről, az ötajóts Evoque-ról, rengeteg kép, információ és legutóbb egy videó is felkerült a netre a sportos formájú SUV-ról.
Vágólapra másolva!

A háromajtós Evoque párizsi bemutatkozása után az ötajtós premierje van soron a közelgő Los Angeles-i Autószalonon, ám hogy még nagyobb legyen a felhajtás, a Range Rover számos információt, képet és legutóbb egy videót is közzétett a meglehetősen izgalmas formájú szabadidő-autójáról.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=g4ecr9OuBTaRfzLj

Az ötajtós változat három centivel magasabb a háromajtósnál, nagyobb a szélvédő, a hosszúság és szélesség azonban nem változott. Hála a magasabbra került, de továbbra is meredeken eső tetővonalnak, 50 milliméterrel nagyobb váll- és hasonlóan nagyobb fejtér áll a hátsó ülésen utazók rendelkezésére, az opciós teljes üvegtető optikailag még tovább tágíthatja a teret. Műszakilag nincs különség a kétféle Evoque között, az ötajtós is rendelhető akár fronthajtással vagy a MagneRide névre keresztelt, aktív futóművel. Közös a motorpaletta is, 2,2 literes dízelből 150 és 190 lóerős kérhető, a kétliteres turbós benzines teljesítménye 240 lóerő. 2011 nyarától több mint 160 országban indul az ötajtós Evoque forgalmazása.


Még több gyári fotó a galériában. Kattintson a képre!