Bemutatkozott az új Subaru Impreza

Vágólapra másolva!
Tanulmányként ígéretes formavilággal büszkélkedhet a Los Angeles-i Autószalonon leleplezett új Subaru Impreza. Már jövőre elindulhat a gyártás.
Vágólapra másolva!

Megmutatta az új Imprezát Los Angelesben a Subaru, a Confidence in Motion dizájnfilozófia szellemében készült szedánnal nem okozott csalódást a márka. Átértelmezték a Legacy front részét, szokatlan diffúzor uralta egyedi hátsó részt terveztek, a tanulmány alapján az Impreza hamarosan újra régi fényében tündökölhet. Talán csak a hátsó lámpák furcsák egy kicsit.


Még több fotó a galériában. Kattintson a képre!

Eltekintve a beltértől és néhány showcaros külső megoldástól, a koncepció alapvetően bármikor gyártásba kerülhet, vagyis igazak lehetnek azok a hírek, hogy az új Impreza gyártása már jövőre elkezdődik. Kétliteres bokszermotort és Lineartronic váltót építettek az új modellbe, az összkerékhajtásról az egyre szigorodó kibocsátási normákra tekintettel sem hajlandó lemondani a Subaru.

Eyesight néven az autó környezetét figyelő rendszer is került az autóba, nem biztos, hogy ez a szériaváltozatban is megjelenik. Biztosak lehetünk viszont abban, hogy a Subaru mérnökei a futómű hangolására nagyon odafigyelnek majd.