Számítógépes videón az új Subaru Impreza

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i Autószalonon leleplezett tanulmányautót számítógépes grafika segítségével mozgásban is megmutatta a Subaru. A várhatóan jövőre gyártásba kerülő új generáció feladata, hogy újra kívánatossá tegye a legendás márkanév mögött álló autót, amely ismét markáns formatervvel és négyajtós karosszériával érkezik.
Vágólapra másolva!

Az új Imprezának elsősorban formatervével kell meggyőznie a rajongókat, hiszen a jelenlegi generáció semmitmondó formavilága miatt vette el a márkabarátok kedvét a vásárlástól. A tanulmányautó karakteres külseje az egész világon piacképesnek tűnik, a tervezés során sikerült összecsiszolni az európai és az amerikai vásárlók igényeit és ízlésvilágát.

Az új formanyelv a "Confidence in Motion" fantázianevet kapta, ezzel hívják fel a figyelmet a japánok, hogy a műszaki tartalom mellett a formatervre is jobban odafigyelnek.

Hagyománnyá vált hajtásláncát természetesen megtartja a márka, hiszen a bokszermotor és az állandó, szimmetrikus összkerékhajtás kombinációja a Subaru védjegyévé vált. Az új modellbe a harmadik generációs kétliteres bokszermotor mellé Lineartronic névre keresztelt CVT váltó kerül. A tanulmányautó különlegessége a futurisztikus, mégis minimalista műszerfalon kívül az Eyesight rendszer, amely a visszapillantó fölé beépített kamerák segítségével automatikusan képes fékezni az akadályok előtt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VtfiMXLMFDSJHGE7

A videón működés közben is látható az autóiparban egyre jobban elterjedő megoldás, melyre a végleges modellben is nagy szüksége lenne a Subarunak, a modern extrák többsége ugyanis jelenleg nagyon hiányzik az opciós listáról. Egy számítógépes játék bevezető videójának is beillene a rövidfilm, amelyben az autó többnyire vezető nélkül száguld, és ügyesen elkerüli az ütközést a frissen kiteregetett lepedőkkel. A zenei aláfestés és a vágás érzékelteti, hogy a Subaru új büszkeségét látjuk, amely új korszakot jelent a márka életében.