Gyári képeken a frissített VW Tiguan

Vágólapra másolva!
A Volkswagen internetes oldalára véletlenül felkerült egy fotó a frissített Tiguanról. Nem sokkal később a gyár a hivatalos képekkel is előállt.
Vágólapra másolva!

Nagy buzgalmában véletlenül feltette internetes oldalára a frissített Tiguan hivatalos fotóját (fent) a Volkswagen. Ugyan a képet gyorsan eltávolították, addigra a rajongók már letöltögették maguknak.

Forrás: Volkswagen

Várhatóan a Genfi Autószalonon mutatkozik be a Németország legnépszerűbb SUV-jának frissített változata, külseje semmilyen meglepetést nem hoz. Belesimítják a Tiguant az egységes márkaarculatba, az új krómozott hűtőrácsdizájn sokadik változatát előállítva. A LED-es nappali fények természetesen megjelentek a fényszórókban, a hátsó lámpák pedig a frissített Passat mintáját követik.

Forrás: Volkswagen

Belül nagyjából változatlan a műszerfal, az új kormánykerék és klímavezérlő panel a hatos Golfból jön. Motorfronton valószínűleg nem lesz újdonság, azt leszámítva, hogy a drágán előállítható turbós-kompresszoros, 160 lóerős 1,4-es TSI motor motor eltűnik a kínálatból. Emellett a "Bluemotion Technologies", azaz a start-stop rendszer és a fékenergia-visszanyerés valószínűleg több modellbe is bekerül majd.

Forrás: Volkswagen