Kiszivárgott fotókon az új BMW M5

Vágólapra másolva!
Néhány újságírónak már megmutatta a BMW az új M5-öst, a müncheni leleplezésről több fotó is kiszivárgott. Hivatalos premier Sanghajban.
Vágólapra másolva!

Már valóban a küszöbön áll az új BMW M5 bemutatója, a sportlimuzint a Sanghaji Autószalonon leplezi le a gyártó. Néhány kiválasztott újságírónak már megmutatták titokban az autót, a müncheni premieren készült fotók gyorsan ki is szivárogtak.

Nem biztos, hogy véletlenül: a valóban titkosnak szánt bemutatókon gondosan ügyelni szoktak arra, hogy senki ne fotózzon, ezek a képek viszont nem úgy néznek ki, mintha zsebmagasságból kattintgatott volna az elkövető. Akárhogy is történt, a BMW-nek igazából nincs túl sok oka a titkolózásra, a hivatalos sajtóanyagot állítólag még a héten közzéteszik az autóról.

A képek mellé hivatalos adatokat nem szivárogtatott ki a forrás, így továbbra is csak tippelgetni lehet a teljesítményről. Ahogy az X5 és X6 M-ben, 555 lóerőt biztosan tud a 4,4 literes, duplaturbós V8-as, de akár többet is kihozhattak belőle a mérnökök. Formailag nem sok újdonságot hoz az M5, csupán kellemesen sportos karosszéria-csomagot kapott. A szériaautón valószínűleg nem feketék lesznek a felnik, egyébként a kiállított autó nem sokban térhet el a véglegestől.