Megnéztük Alekosz kéjbarlangját

Alekosz rezidencia
Vágólapra másolva!
A villalakó még nem is tud róla, hogy a döntő után új műsort kap.16 lány harcol majd a kegyeiért, miközben neki egy luxusbuszban kell eltöltenie mindennapjait. Megnéztük az Alekosz-rezidenciát autósszemmel.
Vágólapra másolva!

Fotó: Vida János [origo]
A negyvenmilliós busznak három kitolható szekciója is van
(Még több fotó a galériában. Kattintson a képre!)

A hétvégén véget ér a Való Világ negyedik szériája, de a döntő egyik résztvevője, Alekosz valószínűleg mégsem megy majd haza. Az RTL Klub új műsort kezdett szervezni, amelyben 16 lány harcol majd Alekosz kegyeiért egy hónapon keresztül. A lányokat a VV-ből korábban kieső Olivér válogatta ki, aki a műsor folyamán Alekosz segítőjeként is feltűnik majd. A villában élő Alekosz azonban még mit sem sejt az egészből, a vasárnapi döntő után vezetik ki majd a villa mellé, ahol az erre a célra felállított luxusbusz, medence és kiskocsma mellett Olivér beavatja a részletekbe. A tervek szerint a lányok a VV-villába költöznek majd be, míg Alekosz a kéjbarlangként funkcionáló buszban tölti majd a napjait. A csatorna reményei szerint egy ilyen kalandra nem tud majd nemet mondani a gyengébbik nemre kiéhezett villalakó.

Nézze meg videón is Alekosz új munkahelyét!

Abban igaza van az RTL-nek, hogy a busztól tényleg leesik az ember álla, a Fleetwood Revolution LE nevű guruló lakosztály minden igényt kielégít. A három kitolható szekcióval rendelkező busz állítólag korábban híres külföldi filmsztárok pihenőbuszaként szolgált a forgatások szüneteiben, most egy helyben állva kényezteti majd Alekoszt és a hálótársait. Pedig a 2006-os évjáratú lakóbuszt 400 lóerős Caterpillar C9 dízelmotor elvinné a világ végére is, és bárhol megállhatnának vele pihenni. Saját aggregátorral, két WC-vel, zuhanyzóval rendelkezik, de természetesen a nappali és a franciaágyas hálószoba van legjobban bekamerázva. Még éjjellátó kamerák is vannak, hogy sötétben is lehessen forgatni.

Fotó: Vida János [origo]
Bár a busz használt, ez az anyagokon egyáltalán nem látszott

A kényelmi berendezések közül ki kell emelni a hatalmas hűtőt és mikrohullámú sütőt, de normál tűzhely és mosogató is van a buszban. Természetesen légkondicionált, a nappaliban és a hálóban LCD tévé is be van vezetve, bár ezeket Alekosz várhatóan nem használja, hiszen a nappaliban egy hatalmas vászonra vetítik majd ki neki a lányokat minden választás előtt. A használati tárgyak megválasztásával egy kis stílust is csempésztek az utastérbe, amely érdekes módon egy cseppet sincs lelakva, pedig a buszon látszott, hogy nem új. Nem kellett túl sokáig keresgélni a neten, hogy megtaláljuk, már 2008-as hirdetésekben is feltűnik a hatalmas luxusbusz, amely a műsor után újra eladó lesz, 43 millió forintért bárki megszerezheti a körülbelül 30 négyzetméteres lakással felérő buszt.

Nem a fényűző luxusbusz lesz az egyetlen jármű ebben a műsorban, a párkereső show sokkal kötetlenebb lesz, ezért Alekosz a lányokat a stúdió kerítésein kívülre is elviheti közös együttlétekre. Erre a célra egy - a műsor hangulatát tökéletesen illusztráló - randibuszt is építettek, amely kicsit talán túl is lő a célon. A Subaru Libero alapjaira épített giccsgyűjtemény megmosolyogtató, annyi őrült ötlet valósul meg benne, hogy biztosan népszerű lesz a forgalomban.

Fotó: Vida János [origo]
A randibusz állítólag hűen tükrözi a műsor hangulatát
(Még több fotó a randibuszról. Kattintson a képre!)

Túl nagy értéket nem képvisel, sőt műszaki szempontból kifejezetten lepukkantnak nézett ki, de garantáltan így is sikere lesz. Alekosznak külön sofőrje is lesz, ám a bizarr megjelenésű minibuszt elnézve fantasztikus menetteljesítményekre nem lehet számítani, hiszen az összkerékhajtású autót mindössze 1,2 literes, 54 lóerős motor repíti előre. Nagyobb teljesítmény talán veszélyes is lenne, hiszen a felniken névtelen téli gumik feszülnek.

Fotó: Vida János [origo]
Kicsit elszabadult a készítők fantáziája, de a forgalomban biztosan sikere lesz

Az utasterében igényes részlet a középkonzolba barkácsolt Audi-rádió, vagy az utólag fabrikált kisasztal. Az egyedi matricázás sokat javít a minibusz külsején, amelyet sok vicces üzenettel is feldobtak. A Zeusz fényképes dísztárcsák mellett a hátsó ablaktörlőre akasztott légfrissítő csokor is érdekes extra, ez utóbbinak köszönhetően az autót furcsa illatfelhő veszi körül. Randira ki sem lehetne jobbat találni.