Itt a legerősebb Mercedes-Benz C osztály

Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozta a C 63 AMG Coupe Black Series hivatalos adatait a Mercedes-Benz. 517 lóerős a 6,3 literes, V8-as motor.
Vágólapra másolva!

Megérkezett a Mercedes-Benz C osztály eddigi legerősebb modellje, a C 63 AMG Coupe Black Series. A 6,3 literes, V8-as motor került az autóba, teljesítménye 517 lóerő, mely kerek harminccal múlja felül a sima, Performance csomaggal megbolondított C 63 AMG teljesítményét. A legnagyobb nyomaték 620 Nm, nulláról százra 4,2 másodperc alatt sprintel az újdonság.

2006 óta ez a negyedik Black Series modell a Mercedesnél, állítható sportfutóművel és AMG fékrendszerrel érkezik. Opciós az AMG-féle pályacsomag, amely sportgumikat és aktív váltóhűtő rendszert tartalmaz. Az erőátvitel hétfokozatú AMG Speedshift váltón keresztül történik.

Sportosabb karosszériacsomagot kapott a Black Series, a hátsó paneleket a szélesebb nyomtávhoz igazodva 42 milliméterrel szélesítették ki. Légbeömlőket vágtak a hátsó kerekekhez, az elemek karbonszálas anyagból készültek. Januárban kezdődik az értékesítés, a németországi alapár 30 millió forint.