Fotókon az új Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder
Vágólapra másolva!
A Nissan nyilvánosságra hozott két fotót a Detroitban debütáló új Pathfinderről. A gyártó még csak tanulmányról beszél, de várhatóan a szériamodell sem fog ettől nagyon különbözni.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan tanulmányként emlegeti a Nissan a Detroiti Autószalonon bemutatkozó új Pathfindert, amelyről két fotót is nyilvánosságra hozott. Ezek alapján a következő generációs modell csak nevében koncepció, gyakorlatilag a kereskedésekben ősszel debütáló szériaváltozat áll az amerikai közönség elé. Az új Pathfinder a hétüléses Infiniti JX testvérmodellje, a formai megoldások különbözőek, a koncepció viszont ugyanaz.

Ennek megfelelően a következő Pathfinder nem alvázas konstrukcióval készül, ezentúl terepezésre kevésbé alkalmas crossoverként kerül piacra, opciós összkerékhajtással.

Forrás: Nissan

A Nissan drámaian új dizájnról beszél, ha ez nem is feltétlenül igaz, az tény, hogy a képek alapján modernebb, kevésbé nyers külsőt kap az autó, az új fényszórók például kifejezetten elegánsak. Várhatóan nem változik az európai motorkínálat, a műszaki részleteket Detroitban hozza nyilvánosságra a gyártó.

Forrás: Nissan