Limuzinná nyújtották a Fiat 500-ast

Vágólapra másolva!
Egyszerre három fényűző változat is készült a népszerű olasz kisautóból.
Vágólapra másolva!

A meghökkentő formájú járműveiről ismert Castagna Milano nevű olasz autóépítő cég ismét a Fiat 500-ast vette elő alapnak, ám ezúttal limuzinnak nyújtották az olasz kisautót, ráadásul rögtön három változatban. Az eredeti, 3,5 méterest hosszt 5,32 méterre növelték, a tengelytáv 4,1 méterre nyúlt (2,3-ról), míg felfelé közel tíz centit toldottak a karosszéria magasságán.

Forrás: Castagna Milano

A ponyvatetős 500C-re épülő LimoSun nevű variáció érdekessége a nyitott hátsórész, így az utasok szabadon élvezhetik a napsütést, így nem is csoda, hogy a célközönséget az üdülőhoteleket és a közel-keleti milliomosok jelentik az olasz cég reményei szerint.

Forrás: Castagna Milano

Az elektromos tolóajtóval büszkélkedhető LimoCity nevű kivitel egy klasszikus limuzin kényelmét nyújtja hatalmas, félkörben elhelyezkedő üléseivel és beépített minibárjával. A legkomolyabban kétségtelenül a LimoCity Presidential változat néz ki, és bár kevés az esély, hogy bármelyik államfő egy ilyennel jár majd hivatalos eseményekre, elviekben ugyanolyan fényűzéssel teheti, mint a nagyobb, de jóval unalmasabb külsejű limuzinokban, ráadásul mindezt környezetbarát módon. Az olasz cég közleménye szerint LimoCity Presidential, meghajtásáról két elektromos motor is gondoskodik amelyek segítségével 160 km/h a végsebesség, míg a hatótávolság állítólag 250 kilométer.

Forrás: Castagna Milano