Vágólapra másolva!
A Kia kiadott egy rajzot a Chicagói Autószalonra készülő új tanulmányautóról. A Track'ster egy versenypályára való sportos kompakt a Soul alapjain.
Vágólapra másolva!

Forrás: Kia

Még februárban bemutatkozik a Chicagói Autószalonon a Kia Track'ster. A Soul átalakításából született magas építésű sportkocsi-tanulmány háromajtós, és légterelőkkel is gazdagon el van látva, formáját a Kia kaliforniai dizájnstúdiójában vetették papírra. Az Autocar információi szerint az autót egy 250 lóerős benzinmotor hajtja, amely háromliteres és V6-os. Profilból emlékeztet a Soulra a Track'ster, de sokkal nagyobbak a kerekei, kisebbek az üvegfelületei, és hatalmas légbeömlők jelentek meg az első sárvédőjén és lökhárítóján.

A Kia állítása szerint nem tervezik a sorozatgyártást, pedig ha a Track'ster, és a tavaly bemutatott Soul'ster kabrió-pickup is megvalósulna, akkor már háromtagú modellcsaláddá nőné ki magát a Soul. Az egyedi megjelenésű kompakt kocsi egyébként nagy siker az Egyesült Államokban, tavaly 100 ezer fogyott belőle, míg nálunk idén januárban csak 14.