Turbómotort kap a frissített Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze 2012
Vágólapra másolva!
A kombi karosszériával együtt egy 1,4-es turbós benzinessel és egy 1,7-es dízelmotorral bővül a Chevrolet Cruze kínálata. Genfben egy okos szórakoztató rendszert is bemutat a márka.
Vágólapra másolva!

Modellfrissítéssel ünnepli a Cruze harmadik karosszériaváltozatának leleplezését a Chevrolet a Genfi Autószalonon. Az alsó-középkategóriás modell négy- és ötajtós kivitele is átalakul, megváltozik az első lökhárítón a ködlámpafészek és a hűtőrácsot is átrajzolták egy kicsit, hogy sportosabbnak tűnjön, de a fontosabb újdonságokat a motortérben kell keresni.

Forrás: Chevrolet

Az 1,6-os és 1,8-as szívómotorok mellett a Cruze végre kapható lesz egy 1,4-es turbós benzinessel, a kétliteres dízel alá pedig érkezik egy 1,7-es gázolajos is, mindkettő Euro 5-ös környezetvédelmi minősítéssel. Az extralista kulcsnélküli nyitással, tolatókamerával és a Chevrolet MyLink névre keresztelt szórakoztató rendszerével bővül, amely az okostelefonokat szinkronizálja az autó multimédiás eszközeivel.

Forrás: Chevrolet

Aki ezt választja, annak le kell mondania a CD-lejátszóról, cserébe kap a középkonzolra egy 7 colos képernyőt vonalbemenettel, USB csatlakozóval és Bluetooth kapcsolattal kiegészítve. Az Aveóhoz és a Cruze-hoz elérhető MyLink internetes rádiók vételére vagy akár kihangosítóként is használható. A modellfrissített Cruze nyár végén érkezik a magyar Chevrolet kereskedésekbe.