Páncélozott Bentley-t faragtak egy Audiból

Audi Q7 Armortech Tresor
Vágólapra másolva!
Aki nem elég türelmes, hogy megvárja, amíg a Bentley forgalmazni kezdi első szabadidő-autóját, az Armortech céggel átalakíttathatja Audi Q7-esét, hogy megszólalásig hasonlítson a brit luxusmodellre.
Vágólapra másolva!

Forrás: Armortech

Bizarr szabadidő-autó tanulmánnyal ijesztgette a Genfi Autószalon közönségét a Bentley. Bár a cég megígérte, hogy a szériagyártásig még dolgoznak az autón, az Armortech érdeklődését felkeltette az ötlet. Reményeik szerint másokét is, ezért az Ateiler Valdeig céggel együttműködve elkészítették minden idők egyik legkomolyabb és legértelmetlenebb tuningcsomagját.

Forrás: Armortech

Képesek egy szériagyártású Audi Q7-est úgy elmaszkírozni, hogy hasonlítson az EXP 9 F tanulmányra. Futóművét kiszélesítik, tengelytávját megnyújtják és a belsejét is kicserélik, egyedül a Bentley emblémát nem tehetik rá. A vevők egyedi megrendelése alapján akár páncélozható is az átplasztikázott Q7-es, nem csoda, hogy Tresor névre keresztelték a modellt.

Forrás: Armortech

A Bentley-nek egyébként komoly tervei vannak a szabadidő-autó projekttel. Nem csupán emészthetővé teszik a külsejét, hanem a hírek szerint a Dakar ralira is benevezik. A versenyautó valószínűleg a Volkswagen Race Touareg elemeit hasznosítja majd.