A belvárosba költözött a budapesti Ferrari-szalon

ferrari budapest
Vágólapra másolva!
A város széléről egy Szabadság téri irodaház földszintjére költözött a budapesti Ferrari-szalon. 250 négyzetméteres az új bemutatóterem.
Vágólapra másolva!

A Ferrari hivatalos magyarországi márkaképviselete, a Warm Up Kft. a Szabadság téren található Bank Center irodakomplexum földszintjére költözött Ferrari Budapest néven. A bemutatótermet a Ferrari új kereskedelmi és marketing stratégiai elvárásai alapján alakították ki, a költözésre is emiatt volt szükség. Az irodaház Szabadság térre néző oldalán található bemutatóterem 250 négyzetméteres.

Az új szalon megnyitójával a Váci úton lévő szalon megszűnik, a Ferrari Budapest értékesítői ezután már az új helyszínen várják az ügyfeleket, érdeklődőket. A szerviztevékenység a Váci út 175. szám alatt marad megújult ügyfélváróval. Az ünnepélyes megnyitót csütörtök este tartották, Maria Assunta Accili, Olaszország magyarországi nagykövetének fővédnöksége mellett. A szalonba a Magyar Nagydíj miatt Budapesten tartózkodó Forma-1-es csapat pilótája, Felipe Massa és a csapatfőnök Stefano Dominicali is ellátogatott.