Párizsban jön a Toyota Auris kombi

toyota auris tourer
Vágólapra másolva!
A generációváltáson átesett Auris mellett az egyterű Verso, illetve egy vadonatúj modell, a kombi is bemutatkozik Párizsban.
Vágólapra másolva!

Nem lesz egyedül a Toyota párizsi standján a generációváltáson átesett Auris. Az ötajtós és hibrid mellett egy vadonatúj modell, a kombi is bemutatkozik, az autóról az első előzetest is megmutatták a japánok. A kombi a legtöbb piacon Auris Tourerként lesz kapható, de egyes országokban, például Németországban Auris Combiként kell majd keresni az árlistán.

A műszaki alapokon és a motorokon az ötajtóssal osztozik a kombi, ezt azt jelenti, hogy a kompakt kombik között elsőként az Auris lesz elérhető hibrid hajtással. A családi modelltől sokat vár a Toyota, mert Európában a kombik adják a teljes kompakt szegmens értékesítésének negyedét.

Kiállítják Párizsban a frissített Versót is, az egyterű front része gyakorlatilag megegyezik az Auriséval. Megújul az utastér is, alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás mellett erősebb lesz a kétliteres dízelmotor és javítanak a vezetési élményen.