Vágólapra másolva!
A New York-i Autószalonon mutatkozik be a WRX Concept, a kék sportlimuzinról már minden fénykép felkerült az internetre.
Vágólapra másolva!

Forrás: Subaru

Pár óra múlva hivatalos információink is lesznek a Subaru WRX Concept tanulmányautóról, addig meg kell elégednünk a képek nézegetésével. Annyi biztos, hogy a tanulmányautó nem a jelenlegi Impreza feltuningolt változata, sokkal inkább önálló modellnek tűnik. Övvonala erősen emelkedik, az üvegfelületei sokkal kisebbek a lemezfelületeinél, a fényezése a márka legendás raliautóiról ismert kék szín.

Forrás: Subaru

A WRX megjelenése kifejezetten agresszív lett a hatalmas motorháztető-légbeömlővel, a diszkrétnek nehezen nevezhető diffúzorral, a kiszélesített kerékjáratokkal, a versenyfelnikkel, a mögöttük megbúvó hatalmas, lyuggatott keréktárcsákkal és a sárgára festett, hatdugattyús féknyergekkel. Nagy gonddal tervezték meg az elöl-hátul LED-es lámpatesteket és a ködlámpákat, a karbonból készült tetőn lévő cápauszony-antennába tették a harmadik féklámpát.

Forrás: Subaru

A tanulmányautó orrában állítólag egy továbbfejlesztett, kétliteres, turbós bokszermotor dolgozik, teljesítményét 300 lóerőre becsülik. Hivatalos információk délutánra várhatók.